Drank, wijn, bier en slijterij Drank, wijn, bier en slijterij Drank, wijn, bier en slijterij Drank, wijn, bier en slijterij
 Home   |   Wijn van de Maand   |   Wijntip van de week   |   De weg naar Slijterij 2011   |   Nieuws  |  Over ons   |   Openingstijden   |   Contact

Wijnproeverij

 

Eens per half jaar Geven Wij Een grote assortiments overzichtsproeverij. Hierin Kunt u Een deel van ons assortiment vrijblijvend Proeven. Samen met our Leveranciers presenteren we u our nieuw Opgenomen wijnen en distillaten. This proeverijen Worden tevens Begeleid voldaan heerlijk bijpassende Hoge kwaliteits hapjes. 

  

  

Onze eerst Volgende overzichtsproeverij Wordt gehouden:

Uitnodiging Wijnproeverij

Hierbij nodigen wij u uit voor onze najaarsproeverij. Deze zal op zaterdag 12 November plaatsvinden bij QuaKoken aan de Enschedesestraat 2j in Oldenzaal.
Van 14:00 tot 17:00 bent u van harte welkom om een veertigtal wijnen + de lekkerste port's en dessert wijnen voor uw kerstdiner te selecteren.

Gedurende deze middag zijn er gediplomeerde vinologen aanwezig die u alle ins- en outs over de (vele nieuwe!) wijnen vertellen. Tevens is het mogelijk uw wijnvrienden mee te nemen en samen op ontdekkingstocht te gaan.Vanzelfspekend zorgen wij voor extra scherpe aanbiedingen. Aanmelden voor de wijnproeverij is niet nodig. De entree is vrij!

Na afloop van de wijnproeverij kunt u blijven dineren in het restaurant. Chefkok Joris ten Wolde heeft een speciaal 3 gangen menu voor u samengesteld. Deze kunnen wij u tegen een gereduceerd tarief van € 32,50 aanbieden. Indien u hiervan gebruik wenst te maken kunt u reserveren op www.quakoken.nl onder het kopje wijnproeverij de Smörre.

Graag zien we u op zaterdag 12 November.

Verwelken u bij this Culinaire Verwennerij Een keertje aanwezig Zijn? Laat Uw adresgegevens HIER achter.