Filter

close
Errazuriz

Errazuriz kopen?

Voordelig Errazuriz wijnen kopen doe je bij De Smörre Oldenzaal! Op al onze wijnen geldt het '6 halen = 5 betalen' principe. Bekijk hier het volledige Errazuriz aanbod binnen ons assortiment zoals de; Errazuriz Aconcagua, Errazuriz Estate, Errazuriz Don Maximiano's en de Errazuriz Max Reserva.


Errazuriz Informatie

In de 19e eeuw deed pionier, ondernemer en politicus Don Maximiano Errázuriz iets wat waar anderen zich niet aan waagden: hij plantte de eerste wijnranken in de ruige ‘Valle de Aconcagua’. Errazuriz zag de potentie van de vallei, zo’n 100 kilometer ten noorden van hoofdstad Santiago, en wist het om te toveren tot een bloeiend imperium. Onder leiding van Eduardo Chadwick, vijfde genratie, staat Viña Errazuriz 145 jaar later nog steeds bekend als producent van kwaliteit wijnen.
 

Don Maximiano’s decennia oude motto “From the best land, the best wines” wordt 145 jaar later nog steeds in ere gehouden. Afstammeling en wijnmaker Eduardo Chadwick en zijn team streven er elke dag naar om de beste wijnen te maken.
 

Tot op heden wordt de kwaliteit en de ambitie van Errazuriz en haar wijnen onderstreept door de vele internationale prijzen en erkenningen die zij ontvangen. Zo won de Viñedo Chadwick in 2010 als aller eerste Chileense wijn 100 punten van James Suckling.


 


 


Bezig met laden...
  • check Alle wijnen '6 halen = 5 betalen'
  • check Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • check Groot assortimen A-merk wijnhuizen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies