Filter

close

Farina wijn kopen?

Voordelig Farina wijnen kopen doe je bij De Smörre Oldenzaal! Op al onze wijnen geldt het '6 halen = 5 betalen' principe. Bekijk hier het volledige Farina aanbod binnen ons assortiment zoals de; Farina 'For every Day', Farina Appassilento, Farina Bardolino en de Farina Valpolicella.
 

Farina Informatie

Farina is het oudste wijnbedrijf in het Valpolicella Classico gebied in Italië. Er bestaat geen ouder familiebedrijf in deze regio. Wijnhuis Farina is begin 19e eeuw opgericht door Remo Farina en klein gestart met niet meer dan 20.000 flessen, tegenwoordig zijn dat één miljoen flessen.
 

Wijnhuis Farina streeft naar het produceren van goede kwaliteit Valpolicella wijnen op een transparante manier. De kwaliteit van de wijn wordt bepaald door de druiven in de wijngaard, maar het is tevens zo belangrijk om te investeren in goede technologie om de kwaliteit te verbeteren.
 

Het wijnhuis Farina staat in het hart van het Valpolicella Classica gebied in Pedemonte, iets ten oosten van het Gardameer. Een boog gemaakt van vulkanisch gesteente met een oud heraldisch embleem in het hart, geeft toegang tot een prachtig patriarchaal huis uit de 16e eeuw.
 

Wijnhuis Farina heeft sinds de oprichting vele awards gewonnen. Vanwege de constante betrokkenheid en toewijding van het wijnhuis werden ze bekroond tot beste wijnproducent van het jaar 2015 door IWSC. 


Bezig met laden...
  • check Alle wijnen '6 halen = 5 betalen'
  • check Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • check Groot assortimen A-merk wijnhuizen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
 

Om aankopen te doen op Wijnhandel De Smorre moet je ouder zijn dan 18 jaar.
Ben jij 18 jaar of ouder?