Filter

close
Grahams-Port

Graham's Port kopen?

Voordelig Graham's Port kopen doe je bij De Smörre Oldenzaal! Op al onze wijnen geldt het '6 halen = 5 betalen' principe. Bekijk hier het volledige Graham's Port aanbod binnen ons assortiment zoals de; Graham's Port 10 year old Tawny, Graham's Port 20 year old Tawny, Graham's Port 30 year old Tawny, Graham's Port 40 year old Tawny of andere heerlijke Graham's Ports.
 

Graham's Port Informatie

De historie van W & J Graham’s gaat drie eeuwen terug. De broers William en John Graham begonnen een textielhandel in Porto in het noordwesten van Portugal. In 1820 namen ze 27 vaten Port aan als betaling van een schuld. De twee broers besloten vervolgens om zich te richten op het maken van de beste Port wijnen uit de Dourovallei. Dit heeft tot het ontstaan van Graham’s Port-huis geleid. In de loop van deze tijd is Graham’s uitgegroeid tot een veelgeprezen en onafhankelijk familiebedrijf.
 

Het maken van de fijnst mogelijk Port staat hoog in het vaandel bij Graham’s en dit realiseren ze door vooruitstrevend te blijven en hedendaagse technologie te balanceren met traditie.
 

Graham’s heeft in 2014 tijdens diverse internationale wijncompetities maar liefst 16 onderscheidingen ontvangen. In totaal ontving de Port wijn achtmaal goud, zevenmaal zilver en één keer een trofee. Dit is het hoogste aantal gouden medailles wat ooit door een Port merk is verkregen!
  


Bezig met laden...
  • check Alle wijnen '6 halen = 5 betalen'
  • check Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • check Groot assortimen A-merk wijnhuizen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies