Filter

close
Kendall-Jackson

Kendall Jackson wijn kopen?

Voordelig Kendall Jackson wijnen kopen doe je bij De Smörre Oldenzaal! Op al onze wijnen geldt het '6 halen = 5 betalen' principe. Bekijk hier het volledige Kendall Jackson aanbod binnen ons assortiment zoals de; Kendall Jackson Vinters Reserve.
 

Kendall Jackson Informatie

Kendall-Jackson is een van Californie's jongste, meest toonaangevende en meest dynamische wijnhuizen. De eerste wijn onder het label 'Kendall-Jackson' was een Chardonnay uit 1982. Dat deze in 1983 de Platinum Award van 'American Wine Competition' zou winnen was een enorme verrassing. Gestimuleerd door dit succes volgden jaren van investeren, verdieping en uitbreiding. In 1995 werd Kendall-Jackson door het gezaghebbende Wine & Spirits Magazine uitgeroepen tot 'Winery of the Year'. Belangrijke reden van Kendall-Jackson's succes is gelegen in de perfecte ligging van de wijngaarden. De druiven zijn grotendeels afkomstig uit de koelere kuststreken van Californie, waar ze alle gelegenheid krijgen om hun aroma- en smaakrijkdom te ontwikkelen.
 

Jess Jackson is samen met zijn vrouw Barbara Banke eigenaar van Jackson Family Wines Winery. Naast hun eigen wijnen van Kendall Jackson Estate worden ook wijnen van een aantal andere Estates en Cellars door Jackson op de markt gebracht, zoals talon, Hartford, Lokoya en de absolute topserie Verite. 


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies