Filter

close

Laurent Miguel kopen?

Voordelig Laurent Miguel wijnen kopen doe je bij De Smörre Oldenzaal! Op al onze wijnen geldt het '6 halen = 5 betalen' principe. Bekijk hier het volledige Laurent Miguel aanbod binnen ons assortiment zoals de; Laurent Miguel Solas, Laurent Miguel Verdanges Nocturnes en Laurent Miguel Pere et Fils


Laurent Miguel historie

In 1791 werd Cazal Viel overgenomen door de familie Miquel. Het land rondom het huis was zeer vruchtbaar en het gebied werd gebruikt voor de jacht en voor het verbouwen van wijn. De wijn leverde in die tijd weinig op en bracht de familie Miquel daarom weinig rijkdom. Bijna 200 jaar later in 1970 wordt er in deze Zuid-Franse wijngaarden grootschalig Syrah verbouwd.

Het doel van wijnmaker Laurent Miquel is om wijnen van hoge kwaliteit te produceren. Hierin zijn zuiverheid, balans en mineralen in de wijn erg belangrijk. Laurent gebruikt de kennis en wijsheden van vorige generaties Miquel bij het verbouwen van wijn. Hij respecteert de natuur om hem heen door de impact van het wijnmaken op het milieu zoveel mogelijk te minimaliseren.

De Languedoc is al eeuwen een regio waar druiven groeien en wijn wordt verbouwd. Toch heeft het wijngebied de afgelopen 30 jaar een verandering doorgemaakt. Belangrijke verbeteringen in de kwaliteit van de productie, in het bijzonder de aparte vinificatie, hebben geleid tot steeds meer wereldwijde erkenning voor de expressieve wijnen uit de Languedoc. 


Bezig met laden...
  • check Alle wijnen '6 halen = 5 betalen'
  • check Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • check Groot assortimen A-merk wijnhuizen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
 

Om aankopen te doen op Wijnhandel De Smorre moet je ouder zijn dan 18 jaar.
Ben jij 18 jaar of ouder?