Wijnhuizen die wij verkopen

 

Al sinds 1989 verkoop Wijnhandel De Smörre wijnen, en sinds kort ook online! Al jaren voorzien wij echte wijnliefhebber van heerlijke wijnen die per seizoen veranderen. Elk jaar komen en gaan er topwijnen om u te blijven verassen. Natuurlijk blijven de échte topper altijd in het assortiment! Wilt u wijn kopen en weet u nog niet wat voor merk of druivensoort? Kijk dan gerust verder en laat u inspireren door de soorten merken en soorten wijnen uit landen zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Argentinië, Zuid-Afrika, Chili, Australië, Duitsland, Oostenrijk en de VS.

Bij De Smörre is het mogelijk om voordelig uw wijnen te kopen. Door middel van ons altijd geldende dozenactie (6 halen = 5 betalen), kunnen wij wijnen tegen een zeer voordelige prijs aanbieden. Het assortiment dat wij voeren zijn wijnhuizen met grote namen. Deze gelecteerde wijnhuizen zijn internationaal groot en hebben vaak vele prijzen gewonnen. Ook zijn onze wijnen vaak in de betere restaurants te vinden. Dus wilt u échte kwaliteit proeven voor een voordelige prijs? Wijn kopen doe je bij De Smörre!

Wij verkopen onder andere wijnen van wijnhuizen; Salentein, Errazuriz, Laurent Miguel, MIP, Simonsig, Taylor's Port, Tarani, Molto Purezza en vele andere!
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via (0541) 512 263