Welkom bij De Smorrë

Over ons

De Smörre is een familiebedrijf die op dit moment gerund wordt door Roderik Snijders en zijn medewerkers. De winkel is gevestigd op het winkelcentrum Zuid Berghuizen te Oldenzaal. Onze zaak is onderverdeeld in een slijterij/wijnhandel en een kiosk. Deze twee winkels hebben beide een eigen ingang maar zijn wel in hetzelfde pand gevestigd.

Wijnen

In het slijterij/wijnhandel gedeelte hebben we ons langzaam maar zeker gespecialiseerd op wijnen. Dit heeft sinds de intrede van Roderik in 2010 een nieuwe impuls gekregen waarbij we focussen op spannende nieuwe wijnen van (vaak) jonge en moderne wijnmakers. We geloven in de visie van deze nieuwe generatie wijnmakers die een buitengewoon goede balans vinden tussen eeuwenoude wijntraditie en technische ontwikkelingen. We zijn trots om te zeggen dat iedere wijn in ons assortiment een typische kwaliteit heeft, en de prijzen beginnen al bij vijf euro per fles.

Persoonlijk contact met de wijnboeren vinden we erg belangrijk. We bezoeken regelmatig wijnboeren, wijnproeverijen, een distilleerderij of een cocktail-workshop. Hierdoor blijven we up-to-date in de wijn en drankenwereld die toch constant door ontwikkelt en in beweging is.

 


Gedistilleerd

Naast de verkoop van wijnen voeren wij ook een assortiment bijzondere flessen port, cognac, binnenlands gedistilleerd en een uitgebreide  collectie whisky. 
Ons whisky assortiment bestaat uit zowel toegankelijke Schots- en Ierse blended whisky’s als ook diverse malt whisky’s. Soms zelfs van speciale fustbottelingen of uit een speciale jaargang. Verder voeren wij diverse Bourbon- en Rye whiskies uit Amerika. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor whisky uit minder traditionele landen zoals België, Japan, Taiwan en zelfs Nederland.


Bieren

Ook de biermarkt is de laatste jaren erg veranderd. Naast de grote pilsmerken vertegenwoordigen wij ook een aantal kleine speciaalbier brouwers welke vaak lokaal werken en wekelijks met spannende nieuwe bieren op de markt komen. Deze bieren scoren vaak hoog op apps als untappd, dit assortiment stemmen wij af op het seizoen.  


Tabakorie / Kiosk

In de tabakorie verkopen wij vele verschillende producten zoals magazines, staatsloten, lotto/toto, wenskaarten, rookwaren en kantoorbenodigdheden. 

Tevens is De Smörre een PostNL-Pakketpunt. Dit houdt in dat u bij ons ook terecht kunt voor post- en pakketzegels. Daar hoort ook de verkoop van Lotto en Staatsloten bij. U zal niet de eerste zijn die een flinke prijs bij ons in de wacht sleept! Voor alle kansspelen hebben we overigens een uniek spaarsysteem ontwikkeld waarbij u zeer eenvoudig meespaard voor gratis flessen huiswijn.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via (0541) 512 263