Filter

close
Taylors-Port

Taylor's Port kopen?

Voordelig Taylor's Port kopen doe je bij De Smörre Oldenzaal! Op al onze wijnen geldt het '6 halen = 5 betalen' principe. Bekijk hier het volledige Taylor's Port aanbod binnen ons assortiment zoals de; Taylor's late bottled vintage, Taylor's 10 Year Old Tawny Port en Taylor's 20 Year Old Tawny Port.
 

Taylor's Port Informatie

Wie wel eens van een vakantie in Portugal heeft genoten, weet dat oh zo heerlijke portwijnen een typisch Portugees product zijn. Er is echter heel veel verschil in port. Echte portwijn komt uit Porto en wordt daar al eeuwenlang geproduceerd. Taylor's Port is een van de groten. Wie ooit een bezoek aan dit bedrijf heeft mogen brengen en na afloop in het voortreffelijke restaurant een maaltijd met een variatie aan portwijnen heeft beleefd, weet als geen ander waarom Taylor's zo beroemd is.

Port wordt gerijpt in enorme eikenhouten vaten. Zo ontstaat langzaam die wat stroperige wijn die zo voortreffelijk tot zijn recht komt bij een heerlijke amuse. Taylor's Select Ruby blijft minstens 2 jaar in een eikenhouten vat om te rijpen. De meeste Ruby komt uit het portdorp Vila Nova de Gaia dat aan de overkant van Porto aan de Douro ligt. Niet ver van de door Alfred Eiffel gebouwde gigantische ijzeren brug.

Het neusje van de zalm is de Taylor's Vintage die tussen 4 en 6 jaar heeft mogen rijpen en die ontstaan is uit verschillende wijnen. Deze port is prachtig van kleur, heeft een heel bijzonder karakter en brengt bij iedere liefhebber vreugde naar boven. 


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies